Buhara İlkokulu
ESENLER MAH. HATTAT RAKIM SK. BUHARA ILKOKULU BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 PENDİK / İSTANBUL
.

VİZYON

Her yeni düşünce bir uygarlığın, her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiye’nin müjdecisidir. Ülkemizin geleceğini güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükselterek bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip etmek, aydın, lider ve üreten bir toplum olmak için el ele vermeliyiz.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin temel hedef ve ilkleri doğrultusunda, bireysel farklılıkları dikkate alarak, Atatürk İlke ve İnkılaplarının koruyucusu, Türkçeyi etkin kullanan, sevgi, saygı, hoşgörü ve barış gibi değerleri içselleştiren, eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerine sahip, teknolojik gelişmeleri hayatına yansıtan, Türkiye’nin geleceğini inşa eden ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmaya çalışan, bilimin ışığında yürümek için el ele veren nesiller yetiştirmek için varız.

NORMAL ÖĞRETİM

Ders Başlama : 09:00 Ders Bitiş : 14:30

İlçe Merkezine uzaklık 5 kilometre ve yaklaşık 20 dakikadır.

OKULUMUZDA E TWİNNİNG PROJELERİ UYGULANMAKTADIR.