Okul Müdürü Fatih ESNEMEZ in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı ve Okul Etkinliklerimiz

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli kardeşlerimizin yaşadıkları zorluklara duyarlılıkla yaklaşma ve onların hak ettikleri imkanlara erişimini sağlama konusundaki sorumluluğumuzu hatırlatan önemli bir fırsattır.Engelli bireyler için daha iyi bir gelecek inşa etmek sadece devletin değil, hepimizin ortak görevidir. Bugün, biz eğitimciler başta olmak üzere herkesin, engellilerin potansiyellerini ortaya çıkarmaları ve kendi kendilerine yetebilmeleri için gerekli destek ve ilgiyi sağlama konusundaki önemli rolünü hatırlatıyor. "İnsanı yaşat ki devlet yaşsın" diyen; insanı 'yaratılmışların en şereflisi' olarak gören bir medeniyetin mirasçıları olarak bizlerin ortak amacı, toplumumuzun bir parçası olan engellilerin yaşadığı sorunlara dikkati çekmek ve geleceğe güvenle bakabilmelerine katkı sağlamaktır.

Bu duygularla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün toplumsal farkındalık ve engelli kardeşlerimizin sorunları konusunda toplumumuzun her kesiminde hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

04-12-202304-12-202304-12-202304-12-202304-12-202304-12-202304-12-2023